Ο Μαγικός τόπος
των παιδιών.

By Fitness Hall

01
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, 2017
Fitness Hall
Υπηρεσίες
Για Παιδιά

Το Fitness Hall & Περφόρμερ και μουσικοπαιδαγωγός / Wellness coach Ioanna Sackradim Tsagari, θα βρίσκεται στο Fitness Hall από τη νέα χρονιά και κάθε Πέμπτη για να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους .

Μία συνεργασία που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και αυτό γιατί πέρα από το σκέλος του baby swimming θέλουμε να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε σας και τα παιδιά σας αλλά και να σας γνωρίζουμε νέα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στη καθημερινότητα των μικρών σας.

.
Photograph chosen by backpackview
με εφόδια λοιπόν … τη μουσική … την κίνηση που θα γίνει χορός … τον ήχο που θα γίνει τραγούδι … το φανταστικό παιχνίδι … τις όμορφες εικόνες … τα χαρούμενα χρώματα … τη ζεστή αίσθηση της ασφάλειας … την αγάπη χωρίς όρους …την αίσθηση της εμπιστοσύνης … τη χαρά … τη δημιουργία … τη δύναμη του ‘’μπορώ να καταφέρω τα πάντα’’ … την αίσθηση του μοιράσματος και της ομαδικότητας … εφόδια που μπορούμε να οπλίσουμε τα παιδιά μας για μια ευτυχισμένη και ονειρική ζωή!

Ο Μαγικός Τόπος των Παιδιών» και η Ιωάννα Τσάγκαρη σας προσκαλούν σε όμορφα παιχνίδια με την έκφραση, τον ήχο, το σώμα, την κίνηση και τα συναισθήματα από την δεύτερη Πέμπτη του νέου έτους και κάθε Πέμπτη 6 με 7 μμ !

FITNESS HALL
The good life is a process,
not a state of being.
It is a direction not a destination.

Carl Rogers

© 2017 fitness hall.
CONTACT
ΤΗΛ. :
213 022 1742
EMAIL :
fitnesshallcenter@gmail.com
MEET US
About Us
Careers
Help Center
Contact Us
PHOTOGALLERY
[instagram-feed]